Varemærkemeddelelser

Registrerede varemærker og servicemærker ejes af deres respektive ejere.

Android, Chrome, Google, Google Chrome, Chromium og Google Play er varemærker tilhørende Google LLC.

App Store, Apple, iPad, iPadOS, iPhone, Mac og macOS er varemærker tilhørende Apple Inc.

Comodo Dragon er et varemærke, der tilhører Comodo og/eller dennes associerede selskaber.

Dashlane er et varemærke tilhørende Dashlane SAS, registreret i USA og andre lande.

IOS er et registreret varemærke eller et varemærke, der tilhører Cisco Systems, Inc. og/eller associerede selskaber i USA og visse andre lande.

Microsoft, MSN, Skype, Visual C++, Visual Studio, Windows, Windows Vista og Microsoft Edge er varemærker tilhørende Microsoft-koncernen.

Mozilla og Firefox er varemærker tilhørende Mozilla Foundation i USA og andre lande.

Norton er et varemærke eller et registreret varemærke, tilhørende NortonLifeLock Inc. og dets associerede selskaber i USA og andre lande.

JavaScript er et registreret varemærke, der tilhører Oracle og/eller associerede selskaber.

Operaen og det stiliserede "O"-logo er varemærker tilhørende Opera Norway AS eller dets datterselskaber i Norge, USA, EU og/eller andre lande.